Indyk Z Polewą Ziołową I Sosem Chardonnay

Indyk Z Polewą Ziołową I Sosem Chardonnay
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Butterflied Indyk z polewą ziołową i sosem Chardonnay może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka rozmarynu, zielonej cebuli, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grill-pieczony Herbed Indyk z sosem Chardonnay, Indyk Z Polewą Żurawinową, oraz Indyk z polewą jabłkowo-żurawinową dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 hrs, 49 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn