Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym

Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym
Need a przystawka bezglutenowa? Dziki indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, indyka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Rolada z indyka z dzikim ryżem i Rabarbarowo-wiśniowym farszem, Klon-glazurowany Indyk z farszem z dzikiego ryżu, oraz Granat-Glazurowany Indyk Z Farszem Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Co najmniej 2 godziny przed pieczeniem indyka, posiekaj szyję indyka na kawałki J-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj szyję, indycze serce i żołądek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kawałki indyka są dobrze rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SercaIndycze Serca
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Dodaj Czas, doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki na patelni. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny. Odcedzić wywar i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pozostaw 5 minut i odtłuść tłuszcz, który unosi się na powierzchnię. Powinieneś mieć zapas 1 quarts; w razie potrzeby dodaj wodę do zapasu. (Zapas można przygotować do 1 dnia wcześniej, schłodzić, przykryć i schłodzić.) Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°. Obróć indyka na piersi. Luźno wypełnij jamę szyi farszem. Używając cienkiego drewnianego lub metalowego szpikulca, przypnij skórę szyi indyka do pleców. Fold indyki skrzydła akimbo za plecami lub związać z ciałem z kitchen string. Luźno wypełnić dużą jamę ciała częścią farszu i przykryć farszem folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieść pozostały farsz w lekko maślanej zapiekance, przykryć i przechowywać w lodówce do pieczenia jako przystawka. Związać pałeczki perkusyjne razem z sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Włożyć indyka, pierś do góry, na stelażu na patelni do pieczenia. Przetrzyj całość z 4 łyżkami zmiękczonego masła. Doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu. Szczelnie przykryj obszar piersi folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
9
Wlać 2 szklanki wywaru na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Piecz indyka, fastrygując co 40 minut z sokami na dnie patelni (podnieś folię, aby dotrzeć do obszaru piersi), aż termometr do mięsa włożony w mięsistą część uda (ale nie dotykając kości) czyta 77° i farsz jest co najmniej160, około 3 godzin. Gdy kapanie odparuje, dodać wodę do zwilżania (około 1 szklanki na raz). W ciągu ostatnich 45 minut usuń folię i kilka razy utwardzaj, aby brązowić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Przełożyć indyka na duży talerz i odstawić na co najmniej 20 minut przed wyrzeźbieniem. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 177°. przykryć i piec farsz aż do ogrzania przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
W międzyczasie wlewamy kapiele z patelni do filiżanki separatora.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
13
Odstawić 5 minut; następnie wylać i zarezerwować kapiele i wyrzucić tłuszcz. Kroplówki z pozostałym 1-litrowym zapasem należy odstawić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
14
Umieść patelnię na dwóch palnikach na dużym ogniu i zagotuj wywar, skrobając rumiane kawałki na dnie patelni drewnianą łopatką. Gotować, aż płyn zmniejszy się do 2 filiżanek, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
W małej misce, posypać skrobię kukurydzianą do portu i mieszać do rozpuszczenia. Wymieszać na patelni i gotować, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Zdjąć z ognia. Jedną łyżkę na raz, ubić pozostałe 2 łyżki masła, aż się stopią. Doprawić solą i pieprzem. Odcedzić sos i przelać do rozgrzanej rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
17
Indyka pokroić i podawać z farszem i sosem. Jeśli ciemne mięso wydaje się nieco różowe, nie przejmuj się, ponieważ jest bezpieczne do jedzenia. Jeśli chcesz, aby był gotowany dłużej ze względów estetycznych, Wytnij uda i pałeczki z tuszy i piecz je w temperaturze 350 stopni F przez kilka minut, aż mięso nie będzie miało śladu różu. Lub kuchenka mikrofalowa na wysoki w odstępach 30 sekund, aż mięso wygląda dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
artykuł var
19
Typ_27_data = {};
20
artykuł
21
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn