Indyk z boczkiem i zieleniną

Indyk z boczkiem i zieleniną
Indyk z boczkiem i zielenią może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 10,93 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 176g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 1007 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, kotlety z indyka, świeżo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Sałatka z indyka i szynki z zieleniną, Warzywa z boczkiem i żurawiną, oraz Collard Greens z boczkiem.

Instrukcje

1
Do średniego garnka włożyć chard Szwajcarski i wodę. Na dużej patelni nieprzywierającej gotować boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wylać i zarezerwować wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku, który należy pozostawić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię z jedną łyżką tłuszczu na umiarkowanie małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj mieszaninę do szwajcarskiego chard. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu, przykryć, i gotować na małym ogniu, aż zielenie zwiędną i przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Tymczasem na patelni podgrzać 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu boczkowego na umiarkowanie wysokim ogniu. Kotlety z indyka przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, aż po prostu zrobić, 1 do 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Usuń kotlety z patelni, aby nie rozgotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wyjmij szwajcarski chard z ognia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Zieleninę wyjąć z garnka łyżką szczelinową, pozostawiając SOS. Podziel zieleń na cztery płyty. Każdy stos chard Top kotlet z indyka. Łyżka trochę sosu na wierzchu i posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
ZieloniZieloni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Propozycje Menu: ponieważ przepis zawiera warzywo, możesz zakończyć posiłek po prostu frytkami ze steku lub masłem orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek FrytkiStek Frytki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
13
Rekomendacja wina: to szybkie podsmażenie będzie świetne z dość kwaśnym czerwonym winem, które przetnie bogactwo boczku i dopasuje się do kwasowości kwaśnej śmietany. Poszukaj Beaujolais lub spróbuj wina na bazie grenache z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
14
Podawać lekko schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn