Indyk Tostadas z pikantnym sosem żurawinowo-Chipotle

Indyk Tostadas z pikantnym sosem żurawinowo-Chipotle
Indyk Tostadas z pikantnym sosem żurawinowo-Chipotle może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, ząbki czosnku, pieprz poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Indyk Tostadas z sosem żurawinowym Chipotle, Miodowy Chipotle Sos Żurawinowy (Hamburgery Z Indyka), oraz Pikantny Chicken Chipotle Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Smażyć pierwsze 3 składniki w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż cebula będzie złoty. Wymieszać z indykiem i czosnkiem; gotować 2 do 3 minut lub do całkowitego ogrzania. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piecz skorupki tostada na blasze do pieczenia w temperaturze 400 przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tostada ShellTostada Shell
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozłóż skorupki z fasolą refried; wierzch z mieszaniną indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Skropić niewielką ilością pikantnego sosu żurawinowo-Chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Posypać queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
7
Piec w temperaturze 400 przez 10 do 12 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać ze świeżą kolendrą, limonką i pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Klin WapiennyKlin Wapienny
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn