Indyk Tostadas z pikantnym sosem żurawinowo-Chipotle

Indyk Tostadas z pikantnym sosem żurawinowo-Chipotle może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, ząbki czosnku, pieprz poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Indyk Tostadas z sosem żurawinowym Chipotle, Miodowy Chipotle Sos Żurawinowy (Hamburgery Z Indyka), oraz Pikantny Chicken Chipotle Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 3 składniki w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż cebula będzie złoty. Wymieszać z indykiem i czosnkiem; gotować 2 do 3 minut lub do całkowitego ogrzania. Doprawić solą do smaku.
Piecz skorupki tostada na blasze do pieczenia w temperaturze 400 przez 3 minuty.
Rozłóż skorupki z fasolą refried; wierzch z mieszaniną indyka.
Skropić niewielką ilością pikantnego sosu żurawinowo-Chipotle.
Piec w temperaturze 400 przez 10 do 12 minut lub do całkowitego ogrzania.
Podawać ze świeżą kolendrą, limonką i pozostałym sosem.