Indyk Tonnato z ziemniakami i fasolką szparagową
Indyk z ziemniakami i fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać sok z cytryny, do 1 / qt wody, kalamata, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk Tonnato Z Ziemniakami I Fasolką Szparagową, Zwęglona fasolka szparagowa z pikantnym Tonnato, oraz Pieczeń Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym I Fasolką Szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć pierś z indyka do garnka z makaronem 6 - do 8-quart i dodać bulion i wystarczającą ilość wody, aby pokryć indyka o 1 cal.
Wyjąć indyka i doprowadzić płyn do wrzenia. Doprawić solą i powrócić indyka do garnka, a następnie kłusować na gołym wolnym ogniu, odkryte, odtłuszczanie piany, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony 2 cali po przekątnej w najgrubszą część piersi (nie dotykać kości) rejestruje 68°, 1 do 1 1/4 godziny. Schłodzić indyka w bulionie 30 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do 170 ° F).
Przecier z tuńczyka, sardeli, majonezu, oleju, soku z cytryny i wody w blenderze do bardzo gładkiej.
Przełożyć indyka na deskę do krojenia, a następnie doprowadzić pozostały płyn do wrzenia.
Dodać połowę fasoli i gotować, odkryte, aż chrupiące-przetargu, 3 do 5 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową na durszlak i odświeżyć pod zimną wodą. Pozostałe fasolki ugotować i odświeżyć w ten sam sposób.
Dodać ziemniaki do bulionu w garnku i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Odcedzić ziemniaki, rezerwując bulion do innego użytku.
Cienko pokroić pierś indyka po przekątnej. Fasolę ułożyć na półmisku i polać ziemniakami, a następnie skropić warzywami sosem tonnato. Top z plasterkami indyka i sosem tonnato.
Posypać naczynie kaparami, oliwkami i bazylią.
Pozostały sos podawać z boku.
* Indyk można ugotować 1 dzień wcześniej. Schłodzić w bulionie, odsłonięty, 1 godzinę, następnie schłodzić w bulionie, przykryty. (Chłodzenie w bulionie pomaga utrzymać indyka delikatnego i wilgotnego.) * Jeśli masz garnek do makaronu z płytką wkładką do kosza na parze, możesz ugotować indyka w garnku, a następnie, po wyjęciu go, ugotować ziemniaki na wolnym ogniu w bulionie, podczas gdy fasola na parze we wkładce.* SOS Tonnato można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.