Cydr solony Indyk może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 704 kalorie. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, tymianek, kapiele z pieczonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indyk solony w cydrze z Klonowo-Cydrową glazurą, Indyk Solony Cydrem, oraz Indyk Solony Cydrem.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu, dodać czosnek oleju, cebula, i pomarańczowy i saute przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cydr i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko
3
Dodać sól i zioła i gotować na wolnym ogniu przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Zdjąć z ognia, dodać wodę i lód. Mieszać do czasu schłodzenia solanki do temperatury co najmniej pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Dodać indyka do garnka. Indyk powinien być całkowicie zanurzony w solance. Przykryj pokrywką i włóż do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Pozostawić solankę z indyka na minimum 12 godzin i nie więcej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Wyjąć indyka z solanki, spłukać i osuszyć. Włóż skrzydła pod tylną część piersi. Związać nogi razem z kawałkiem sznurka rzeźnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
9
Włożyć indyka, pierś do góry, na patelnię wyposażoną w stelaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
10
Dodaj rosół z kurczaka do patelni. Włożyć do piekarnika i piec, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony w najgrubszej części uda czyta 165 stopni F, 15 do 20 minut na Funt, o 3 godziny. Pamiętaj, aby podlewać indyka co 20 minut z kapiącą patelnią. Jeśli Indyk zaczyna brązowieć zbyt szybko namiot luźno z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego