Indyk Solony
Solony Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 22 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Mieszanka cukru, grubo zmielonego pieprzu, indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 183 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Solony Cały Indyk, Indyk Solony, oraz Indyk Pieczony Solony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować 1 qt. (4 szklanki) woda, cukier, sól, ocet i pieprz w rondlu na średnim ogniu 10 min. lub do momentu rozpuszczenia cukru i soli, mieszając od czasu do czasu.
Wlać do plastikowego pojemnika wystarczająco dużego, aby pomieścić solankę i indyka.
Dodać pozostałą wodę. Całkowicie fajne.
Usunąć i wyrzucić szyjkę i podroby z ubytków indyka. Spłukać indyka; dobrze osuszyć.
Dodać indyka do solonej cieczy; przykryć. Przechowywać w lodówce co najmniej 10 godzin lub do 24 godzin.
Wyjąć indyka z płynu; dobrze spłukać zimną wodą. Osuszyć ręcznikami papierowymi. Gotować według uznania.