Indyk pieczony i pieczony szampanem

Indyk pieczony i pieczony szampanem
Indyk pieczony i pieczony szampanem Indyk jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, tymianek, sól selerową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Indyk Z Szampanem, Indyk zapiekany na cydrze z pieczonym sosem jabłkowym, oraz Parmezan zapiekany olejem z sosem orzechowym dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn