Indyk i groszek cukrowy w sosie pomarańczowo-musztardowym

Indyk i groszek cukrowy w sosie pomarańczowo-musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka i groszku cukrowego w sosie musztardowym pomarańczowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, ząbek czosnku, mirin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk miodowo-musztardowy z groszkiem, Pomarańcza-Glazurowana marchewka i groszek cukrowy, oraz Spaghetti z sosem Mascarpone Alfredo i groszkiem cukrowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn