Indyk, Gruszka i ser topić

Indyk, Gruszka i ser topić
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Jeśli masz mleko ser cheddar, oscar mayer deli pieczona pierś z indyka, gruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z gruszek, sera pleśniowego i orzechów włoskich z wędzonym indykiem, Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym, oraz BBQ Turkey Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój plastry sera ukośnie na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2
Kładziemy krakersy w jednej warstwie na kuchence mikrofalowej; top z serem, indykiem i gruszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Kuchenka mikrofalowa na wysoki 30 sek. lub aż ser po prostu zaczyna się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn