Indyk Faszerowany Kreolski

Indyk Faszerowany Kreolski
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojej kolekcji, Indyk nadziewany Kreolem może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 8. Za $2.9 za porcję, ten przepis okładki 48% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 93g białka, 39g tłuszczu i w sumie 1106 kalorii. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 3 godziny i 50 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 20 fanów. Jeśli masz pod ręką szynkę, cebulę, substytut jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Nadziewane Pomidory Kreolskie, Creole Faszerowane Pomidory, oraz Faszerowana Flądra Kreolska.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników; dodaj tyle bulionu, aby zwilżyć. Tuż przed pieczeniem luźno nadziewaj indyka. Otwory na szpikulec indyka; związać podudzia razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połóż pierś do góry na ruszcie na brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 3-1 / 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180° dla indyka i 165° Dla farszu, od czasu do czasu podlewając patelnię. (Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zrumieni.) Przykryj indyka i odstaw na 20 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbienia indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn