Indonezyjski Grillowany Miecznik

Indonezyjski Grillowany miecznik jest bez glutenu, bez nabiału i pescatarian danie główne. Przepis ten służy 6. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 30% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki z cytryny, oleju z orzeszków ziemnych, korzenia imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać korzeń imbiru, możesz śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z Krystalizowanym lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany bakłażan w stylu indonezyjskim z pikantnym sosem orzechowym, Indonezyjska grillowana zielona fasola z cytrynowym sosem aioli, oraz Grillowana miecznik nad grillowanymi letnimi warzywami podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połącz sos sojowy, olej rzepakowy, skórkę z cytryny, sok z cytryny, korzeń imbiru, czosnek i musztardę w misce.
Wlej połowę sosu do niskiego płaskiego naczynia, które jest wystarczająco duże, aby pomieścić miecznika w jednej warstwie.
Połóż miecznik na wierzchu sosu i rozprowadź pozostały sos na wierzchu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub najlepiej przez noc.
Trzydzieści minut zanim będziesz gotowy do podania, rozpal ognisko węglowe lub rozgrzej grill gazowy.
Gdy węgle są średnio gorące, posmaruj ruszt do gotowania olejem, aby zapobiec przywieraniu się ryb.
Wyjmij rybę z marynaty, pozwalając, aby część imbiru przylgnęła do ryby i wyrzuć marynatę.
Posyp rybę obficie z obu stron solą i połóż na węglach. Gotuj przez 5 minut z każdej strony, aż nie będzie już różowy w środku.
Umieść na talerzu, przykryj szczelnie folią aluminiową i pozwól odpocząć przez 10 do 15 minut.
Podawać na gorąco lub na ciepło.