India Pale Ale Caramel Corn
Need a wegetariańska przystawka? India Pale Ale Caramel Corn może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów nerkowca, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj India Pale Ale Risotto Przepis, Slow Cooker Pale Ale Corn Dip, oraz Pieczona kukurydza, Pale Ale i Curry Kokosowe Chowder z Brûléed awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 149°. linia dwie patelnie 15x10x1-calowe z folią. Folię spryskać sprayem do gotowania.
W dużej misce, miejsce popcorn i nerkowce; odstawić.
W rondlu 2-quart, podgrzewać ale na średnim ogniu, często, aż do zmniejszenia do 1/4 szklanki, o 6 protokół.
Wlać do szklanej miarki cieczy, aby potwierdzić pomiar.
Dodaj z powrotem do rondla. Wymieszać z brązowym cukrem, syropem i masłem. Gotować na średnim ogniu, aż bąbelki wokół krawędzi, mieszając od czasu do czasu.
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować około 5 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i syropy.
Zdjąć z ognia; ostrożnie wymieszać garam masala i sól.
Wlać mieszankę popcorn w misce; wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Rozprowadzić mieszankę popcornu na patelniach.
Piec 20 minut, mieszając co 5 minut, do karmelizacji mieszaniny. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.