Imbirowy okoń morski nad więdnącą zielenią

Imbirowy okoń morski nad więdnącą zielenią
Imbirowy okoń morski nad Więdniałą zielenią wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. To danie główne ma 153 kalorie, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, wino marsala, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Imbirowy okoń morski nad więdnącą zielenią, Imbirowy okoń morski nad więdnącą zielenią, oraz Wilted Greens.

Instrukcje

1
Wytnij 4 (12-calowe kwadratowe kawałki) z folii aluminiowej. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Pracując z 1 arkuszem folii na raz, umieść arkusze folii na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieść 1 1/2 szklanki szpinaku na środku każdego arkusza folii. Top z filetem z okonia morskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Posypać 1 łyżeczką imbiru i 1/2 łyżeczki czosnku, następnie skropić 2 łyżki Marsali, 2 łyżeczki sosu sojowego i 1/2 łyżeczki oleju sezamowego na rybę i szpinak. Zbierz arkusze folii nad rybą. Złożyć w krawędziach folii i ścisnąć szczelnie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieścić opakowania foliowe na ciężkiej dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec, aż szpinak zwiędnie i ryby jest po prostu gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść pakiety do szerokich płytkich misek. Fajne 5 minut. Otwórz opakowanie i złóż, aby odsłonić ryby, uważając na gorącą parę. Wyciśnij sok z limonki na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Posypać bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn