Imbirowo-Kremowe Kanapki Bezowe
Imbirowo-kremowe kanapki bezowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 149g tłuszczu, oraz w sumie 2771 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 7,53 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz białka jaj, miód, krystalizowany imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Beza cytrynowa Napoleon z kremem imbirowym, Kanapki Z Lodami Z Brzoskwini Imbir, oraz Imbirowe Chrupiące Kanapki Z Lodami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. ślad 50 (2-calowy) koła na dużych arkuszach pergaminu; miejsce na arkuszach do pieczenia. Odstawić.
Umieść 3/4 szklanki migdałów w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobno posiekasz. Odstawić. Ubij białka mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać cukier, 1 łyżka. na raz, ubijając, aż cukier zostanie dobrze wymieszany i rozpuszczony po każdym dodaniu. Delikatnie wymieszać z drobno posiekanymi migdałami.
Łyżka 1 Łyżka. na każdy pergaminowy okrąg wymieszać białko jaja; lekko rozprowadzić do krawędzi okręgu. Na wierzchu 3 lub 4 Pozostałe pokrojone migdały.
Piec 25 do 30 min. albo aż bezy będą złotobrązowe. (Bezy powinny łatwo podnosić się z papieru i wydawać puste po naciśnięciu.) Całkowicie fajne.
Wymieszać ser śmietankowy, imbir i miód, aż dobrze wymieszać.
Rozłóż około 2 łyżeczki. z masy serowej na każdej z 25 bez tuż przed podaniem; top każdej z drugiej bezy do kanapki.