Imbirowe ciasto dyniowe z kremem imbirowym
Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 232 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, krakersy graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kanapki z lodami z imbiru i dyni, Chewy Ginger Snap Dynia-solone karmelowe kanapki z lodami z batonikami Heath, oraz Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla crumb crust: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmarować boki 9-calowy springform patelni z masłem. Zawiń dno patelni w folię, aby zapobiec wyciekowi.
Połącz cukier, sól, 8 ciasteczek gingersnap i krakersy graham w robocie kuchennym i pulsuj, aż się kruszy.
Skropić masłem i kontynuować pulsowanie, aż mieszanina uzyska konsystencję mokrego piasku.
Wlać mieszaninę do patelni i wcisnąć do podstawy i do połowy boków za pomocą szklanki o prostych krawędziach.
Piec skórkę przez około 10 minut, a następnie niech całkowicie ostygnie podczas napełniania.
Do nadzienia: wymieszać dynię, ciemnobrązowy cukier, cynamon, jajka, banan, białko jaja i mleko w dużej misce.
Wlać nadzienie do upieczonej skorupy okruchów i piec około 50 minut.
Niech ostygnie całkowicie podczas dokonywania imbir bita śmietana.
W przypadku bitej śmietany imbirowej: ubij śmietanę z cukrem do uzyskania miękkich szczytów za pomocą miksera ręcznego. Złóż imbir.
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi ciasta, aby uwolnić go z patelni. Załaduj bitą śmietanę do woreczka z dużą końcówką Gwiazdy. Rura rozety wokół obwodu ciasta i udekorować 8 pozostałych ciasteczek gingersnap.
Uwaga kucharza: upewnij się, że używasz Woreczka z dużą końcówką gwiazdy, aby kawałki imbiru w bitej śmietanie nie zatykały końcówki.