Imbir-Snow Pea Slaw

Imbir-Snow Pea Slaw
Imbir-Snow Pea Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę napa, butelkowany SOS sezamowo-imbirowy, groszek śnieżny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Wieprzowina z makaronem i groszkiem śnieżnym, Wieprzowina smażona na patelni z groszkiem śnieżnym, oraz Kapusta Napa i groszek śnieżny Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kapustę, groszek śnieżny, SOS sezamowo-imbirowy, migdały, zieloną cebulę, marchewkę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn