Imbirowa Tilapia pomarańczowa może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 149 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje $1.13 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, oleju roślinnego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Imbir Pomarańcza Tilapia, Grillowana Tilapia Pomarańczowo-Imbirowa, oraz Kelleigh ' S Orange Ginger Soy Tilapia.
Instrukcje
1
Aby przygotować marynatę, w małej misce, ubij razem sok pomarańczowy i obrany czosnek, imbir i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Potrójne, Przycięte
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Rozgrzać 2 tbs oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu i dodać tilapia i gotować, aż lekko złoty 3-4 minut na stronę, a następnie usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj pozostałą marynatę do patelni doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ma konsystencję glazury, 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.