Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj smażyć kukurydzę pachnącą imbirem i szparagi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 595 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, ryżu krótkoziarnistego, ziaren kukurydzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Imbir wołowina i szparagi Stir-Fry, oraz Imbir kurczak i szparagi Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu; wirować do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj tofu; smażyć przez 10 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Wyjmij Tofu z patelni łyżką szczelinową; wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kukurydzę i kolejne 4 składniki (przez paprykę); smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodaj zarezerwowane tofu, szparagi i następne 4 składniki (przez pokruszony czerwony pieprz). Smażyć 1 minutę lub aż szparagi i tofu są podgrzewane. Ryż podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Łyżka około 1 szklanki mieszanki kukurydzy na ryżu, a wierzch równomiernie z 1 łyżką zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz