Ginger Honey Crunch Chex Mix może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 489 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Mieszanka nieskażonych migdałów, orzechów kokosowych, płatków miodowo-orzechowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Imbir Miód Crunch Chex Mix, Miód Orzechowy Cherry Crunch Chex Mix, oraz Crunch Miodowo-Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce do mikrofali wymieszaj płatki zbożowe, chipsy bananowe i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Bananowe
Migdały
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W 2-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa masło, brązowy cukier, miód i imbir odkryte na wysokiej około 2 minut, mieszając po 1 minucie, aż mieszanina się gotuje; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Imbir
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Mikrofalówka
3
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego pokrycia. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 4 minuty, mieszając i skrobanie miski co minutę. Wymieszać z kokosem i żurawiną; kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej około 3 minut lub aż płatki po prostu zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Kokos
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozprowadzić na woskowanym papierze lub folii do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.