Imbir marynowany (Beni Sho-ga)

Imbir marynowany (Beni Sho-ga)
Marynowany imbir (Beni Sho-ga) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 25 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, soli koszernej, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Imbir Marynowany, oraz Imbir Marynowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć buraki do małego rondla z wodą, aby przykryć o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu do miękkości po przekłuciu końcówką małego noża, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Drenaż. Gdy ostygnie wystarczająco, obrać i pokroić w ćwiartki.
3
Tymczasem umieścić imbir w średnim rondlu z wodą do pokrycia przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odcedzić i powtórzyć proces raz lub dwa razy więcej, w zależności od pikantności imbiru. Powinien mieć mocny smak, ale nie być zbyt pikantny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Połącz ocet ryżowy i sól z 1 szklanką wody w małej misce, mieszając w celu rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać imbir i buraki, przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
7
Make ahead: do 2 tygodni, schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn