Imbir i limonka łosoś

Imbir i limonka łosoś wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka przypraw z owoców morza, limonka, filet z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś limonkowo-imbirowy, Imbir Limonka Glazurowany Łosoś, oraz Łosoś grillowany z limonką i imbirem.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika około 6 do 8 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika; jeśli ustawienie brojlerów ma niskie ustawienie, Ustaw brojlery na to. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Ułóż łososia, skórkę do dołu, na przygotowanej blasze do pieczenia; natrzyj łososia oliwą z oliwek. Doprawić przyprawami z owoców morza i czarnym pieprzem. Ułóż plastry imbiru na łososiu i posyp czosnkiem.
Umieść plastry limonki na warstwie imbirowo-czosnkowej.
Łosoś do pieczenia na gorąco i zaczyna się matowy, około 10 minut; uważnie obserwować. Jeśli brojler ma wysokie ustawienie, włączyć brojlera do tego ustawienia i kontynuować pieczenie, aż łosoś jest gotowane przez i płatki łatwo widelcem, 5 do 10 więcej minut.