Imbir I Czosnek Fasolka Szparagowa Z Paskami Czerwonej Papryki
Imbir i czosnek fasolka szparagowa z paskami czerwonej papryki to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 307 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, fasolę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka makaronowa ze stekiem, papryką, fasolką szparagową i boczkiem, Imbir Czosnek Fasola Szparagowa, oraz Imbir Czosnek Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.