Imbir I Czarny Pieprz Pieczona Pierś Indyka Z Czerwonym Winem Sau
Imbir i czarny pieprz Pieczona pierś indyka z czerwonym winem Sau może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1688 kalorii, 184g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 17,15 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pół na pół, steki z piersi indyka, korzeń selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona pierś indyka cytrynowo-imbirowa z glazurą gruszkową, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.