Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu jabłkowego, masła, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Żeberka Z Pasternakiem I Perłową Cebulą, Cebula Perłowa Szkliwiona, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij dużą patelnię do połowy wodą; dodaj szczyptę soli, przykryj i doprowadz do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj perłową cebulę i gotuj 1 minutę, aby poluzować skórki, następnie odcedzić i spłukać pod zimną wodą. Za pomocą nożyc kuchennych przyciąć końce cebuli, a następnie obrać Skórki. Powrót cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj pasternak, imbir, rozmaryn, czosnek, wino, cukier, 1/2 łyżeczka soli i 1 szklanka wody na patelni z cebulą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje i warzywa są miękkie, 15 do 20 minut. (Jeśli ciecz wyparuje zbyt szybko, dodaj więcej wody, 1/4 szklanki na raz.) Wyrzucić imbir, czosnek i rozmaryn. (Warzywa mogą być wykonane do 3 godzin przed tym punktem; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pasternak
Szyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; dodać ocet, brandy i masło i gotować, mieszając, aż warzywa po prostu zacząć brązowy, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szczypty Zmielonych Goździków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Dodać 2 łyżki wody i gotować, wirując patelnię, aż warzywa są szkliwione, o 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem, a na wierzch natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki