Idealny wolno gotowany Stojak z jagnięciny do grilla lub płyty kuchennej

Idealny wolno gotowany Stojak z jagnięciny do grilla lub płyty kuchennej
Idealny wolno gotowany Stojak z jagnięciny na grilla lub płytę kuchenną to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 968 kalorii, 37g białka, oraz 89g tłuszczu na porcję. Na $6.79 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, szalotki, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z ciepłą sałatką z mieszanej fasoli i wolno pieczonych pomidorów, Marokańska Wolno Gotowana Jagnięcina, oraz Kotlety Jagnięce Wolno Gotowane.

Instrukcje

1
Jagnięcinę obficie doprawić solą i pieprzem ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Umieść wewnątrz dwóch worków z zamkiem błyskawicznym o wielkości galonów wraz z opcjonalnymi aromatami (w przypadku szczególnie dużych stojaków podziel na 4 sekcje z czterema żebrami i użyj większej liczby torebek w razie potrzeby). Wyciśnij jak najwięcej powietrza z worków rękami i zamknij zamek błyskawiczny, pozostawiając jeden cal niezabezpieczony. Powoli zanurz jagnięcinę w dużym naczyniu z wodą, aż odsłonięta zostanie tylko krawędź uszczelniająca worków. Pozostałe powietrze powinno być wypchnięte z worka, gdy jest zanurzone. Zamknąć worek całkowicie. Powtórz z pozostałymi workami, a następnie odłóż wszystkie torby na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Podgrzej co najmniej dwa galony wody na płytach kuchennych do 130 stopni dla średnio rzadkich lub 145 stopni dla średnich, używając termometru natychmiastowego odczytu, aby zapewnić dokładność temperatury (w niektórych domach gorący kran może być wystarczająco gorący, bez konieczności korzystania z płyty kuchennej).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Wlać wodę do chłodnicy w komorze piknikowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
5
Dodaj wodę, aż chłodnica zostanie napełniona wodą o żądanej temperaturze, uszczelniając chłodnicę między dodatkami, aby zatrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
6
Dodaj jagnięcinę do chłodnicy, uszczelnij i ustaw ciepłą plamę na co najmniej 45 minut i do trzech godzin, sprawdzając temperaturę wody po 15 minutach, aby upewnić się, że nie traci zbyt szybko ciepła (woda powinna stracić co najwyżej 1 stopień temperatury po 15 minutach—jeśli straciła więcej, uzupełnij wrzącą wodą i osusz chłodnicę kilkoma ręcznikami kąpielowymi, aby pomóc izolować.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Wyjmij stojaki jagnięce z toreb, wyrzuć aromaty (jeśli używasz) i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Olej ciepła w ciężkich dnie 12-calowy ze stali nierdzewnej, żeliwa, lub non-stick patelni na wysokim ogniu, aż lekko palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać jagnięcinę na patelni tłuszczu stronie w dół i sear aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, obracając szczypcami w razie potrzeby, o 5 minut ogółem (dla szczególnie dużych stojaków, sear jagnięcinę w dwóch partiach, tenting pierwszej partii folią po smażeniu zachować ciepło). Namiot usmażone jagnięcina z folią, pozostawić do odpoczynku 5 minut, wyrzeźbić, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Lekki duży rozrusznik kominowy 3/4 wypełniony węglem drzewnym (4 ćwiartki, około 75 brykietów) i palić, aż węgle zostaną pokryte cienką warstwą szarego popiołu, około 20 minut. Puste węgle i równomiernie rozprowadzić na połowie rusztów. Umieść ruszty grillowe na grillu, przykryj grill i podgrzewaj, aż ruszt będzie gorący, około 5 minut. Scrub grill Wyczyść szczotką do grilla w razie potrzeby. W międzyczasie Usuń stojaki jagnięce z toreb, wyrzuć aromaty (jeśli używasz) i osusz papierowymi ręcznikami. Rub jagnięce równomiernie olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Umieść stojaki, stronę tłuszczu w dół nad węglami i grilluj, aż dobrze zbrązowieje ze wszystkich stron, w sumie około 6 minut, przesuwając jagnięcinę na chłodniejszą stronę grilla, aby uniknąć rozbłysków.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Wyjmij jagnięcinę z grilla, namiot z folią, pozostaw 5 minut, wyrzeźb i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn