Idealne Ciasto Ciasto

Idealne Ciasto Ciasto
Idealna skorupa Pie może być tylko skorupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2470 kalorii, 27g białka, oraz 179g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, sól, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Idealne Ciasto Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę i sól w misce maszyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Masło i margarynę pokroić w mąkę. Proces kilka sekund, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Kropla po kropli dodaj wodę, przetwarzając bardzo krótko. Cały proces zajmie 20 do 30 sekund. Owinąć i schłodzić ciasto przez co najmniej 1 godzinę.Jeśli ciasto było schłodzone przez długi czas, pozostaw je w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut przed zwinięciem.Lekko posmaruj deskę do ciast, blat marmurowy lub blat kuchenny. Ciasto podzielić na pół. Pat każdy kawałek ciasta do płaskiej rundy. Lekko mąkę wałek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Wałkuj ciasto tylko w jednym kierunku, obracając ciasto nieustannie, aby nie przywierało do powierzchni.Używając płyty pie jako przewodnika, zmierz ciasto rozwałkowane-powinno być nieco większe niż płyta pie i mieć grubość 1/8 cala. Zwiń zwinięte ciasto na pół, aby łatwiej je podnieść. Rozłóż, delikatnie dopasowując ciasto do talerza ciasta, umożliwiając równomierne powieszenie ciasta nad krawędzią. Nie przycinaj jeszcze ciasta.Wypełnij ciasto nadzieniem. Następnie rozwałkuj drugą skórkę w taki sam sposób, jak w przypadku dna. Złóż koło na pół i ostrym, spiczastym nożem lub małym nożem, wyciąć małe otwory wentylacyjne w dekoracyjny wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Złożone ciasto układamy na jednej połowie ciasta. Rozłóż, naciskając górne i dolne ciasto razem. Przyciąć krawędzie nożyczkami, pozostawiając pół cala zwis. Złóż dolne ciasto zwisające na górze i mocno naciśnij, aby uszczelnić. Zagniatanie obręczy, za pomocą palców lub palców widelca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia26
Magazyn