Idealna Żółta Babeczka
Przepis idealny Żółty Cupcake może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 3 godziny i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paleo Yellow Cupcake, Kukurydza Żółty Pieprz Cupcake, oraz Żółta Babeczka z prawdziwym lukrem z masłem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: od 3 do 6 stopniowych szklanych stojaków na ciasto 12 wiktoriańskich tort pociągnij charms różne kolorowe wstążki do wiązania wokół kubka ciasta kwiaty, na wierzch ciasta regularne lub srebrne wkładki papierowe do babeczek kilka puszek na muffinki
Umieścić cukier w rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy i wlać wodę do ścian patelni, aby zwilżyć cukier, nie pozwalając kryształkom cukru umyć się na ścianach patelni. Przeprowadź palec przez środek, tworząc X, aby woda przedostała się do cukru, jeśli jeszcze tego nie zrobiła. Doprowadzić cukier do wrzenia na dużym ogniu i kontynuować gotowanie do" softball " etapie (234 stopni F.).
W międzyczasie, w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie do ubijania, ubijaj białka do miękkich szczytów i trzymaj je na małej prędkości, aż cukier będzie gotowy. Gdy syrop cukrowy osiągnie poziom softball, przekręć mikser do góry i powoli wlej syrop na bok miksera.
Niech nadal ubijać do ostygnięcia. Kiedy czuje się nieco schłodzone, ale jeszcze trochę ciepły, zacznij dodawać masło kilka kawałków na raz, aż masz gładką, bitą śmietanę maślaną.
Dodaj ekstrakt migdałowy. Używać od razu lub przykryć i schłodzić. Ponownie ogrzać lub odstawić, aby ogrzać się do temperatury pokojowej.
Zrób babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W mikserze z batem, masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać cukier i kontynuować do śmietany. Stopniowo dodawać wanilię i jajka i dobrze wymieszać. Suche składniki przesiać, a następnie wymieszać z masłem na przemian z mlekiem.
Wlać ciasto do wyłożonych papierem puszek Muffin wypełniających je 3/4 pełne.
Piec, aż nadmuchane i firmy w centrum i światło złoty brąz na górze, o 20 do 25 protokół.
Ochłoń. (Zamrozić w tym momencie, jeśli to konieczne.)
Udekoruj i zmontuj babeczki: używając małej szpatułki, zamroź szczyty schłodzonych ciastek z masłem. Udekoruj każdą z kilku pereł kremówki.
Tie Cake pull charms na końcach wstążek.
Ułóż niektóre babeczki na największym stojaku na ciasto, pozostawiając puste centrum dla podstawy następnego stojaka na ciasto. Tuck niektóre z ciasta pull charms pod niektórymi babeczkami, zwisające wstążki off krawędzi stoiska ciasto.
Umieść następny stojak na ciasto na środku i powtórz. Zrób tyle poziomów, ile potrzebujesz. Dokończ górę kwiatami, jeśli chcesz.