ICED Browned Butter Sugar Cookies
ICED Browned butter Sugar Cookies może być tylko deser, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj ICED Browned Butter Sugar Cookies, Ciasteczka Z Rumianym Masłem, Słonym Cukrem, oraz Kulki pekan z cukrem z rumianym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować 6 minut lub do ciemnobrązowego.
Wlać masło do dużej miski; odstawić 5 minut.
Dodać cukier granulowany i 1/2 łyżeczki wanilii; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego (około 2 minut).
Dodać żółtka i ubić na średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego (około 1 minuty).
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać trzepaczką.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła; beat z niską prędkością tylko do połączenia. Ciasto obrócić na arkusz papieru woskowego; delikatnie zagnieść 7 razy.
Ciasto rozwałkować na grubość 1/4 cala.
Pokrój foremką do ciastek w kształcie gwiazdy o średnicy 2,5 cala na 32 ciastka; w razie potrzeby przekrój resztki. Ułóż ciasteczka 1 cal od siebie na blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Piec, 1 partia na raz, w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Chłodne ciasteczka całkowicie na stojakach z drutu.
Połącz cukier puder, pół na pół i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego, mieszając trzepaczką, aż lukier będzie gładki. Łyżka około 3/4 łyżeczki lukru na każdym ciastku; rozprowadzić na brzegach. Gdy lukier jest mokry, każde ciastko posypać 1/2 łyżeczki cukru perłowego. Suszyć na stojakach z drutu.