Ice Cream Cone Cake Pops

Ice Cream Cone Cake Pops
Ice Cream Cone Cake Pops to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako tania przystawka dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka lodów z płaskim dnem szyszki, bita lukier waniliowy, mix ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ice Cream Cone Cake Pops, Tort Lodowy Stożek, oraz Ciasto Lodowo-Rożkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdą dwie trzecie pełne. Odwróć rożki lodów i umieść na wierzchu ciasta, delikatnie naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostrożnie wyjąć z patelni do stojaków chłodzących (przechowywać babeczki na dnie i stożki odwrócone); całkowicie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usuń papierowe wkładki z babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
6
Umieść babeczki na blasze z ciastkami; zamrozić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Obficie mróz babeczki z lukrem waniliowym (po przekręceniu z prawej strony do góry, babeczki mogą stać się ciężkie, więc ostrożnie mróz). Udekorować posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Czerwonych Mini M&M'sów Lub Gorących Cukierków50 Czerwonych Mini M&M'sów Lub Gorących Cukierków
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn