Ice Cream Cone Cake Pops
Ice Cream Cone Cake Pops to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako tania przystawka dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka lodów z płaskim dnem szyszki, bita lukier waniliowy, mix ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ice Cream Cone Cake Pops, Tort Lodowy Stożek, oraz Ciasto Lodowo-Rożkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdą dwie trzecie pełne. Odwróć rożki lodów i umieść na wierzchu ciasta, delikatnie naciskając.
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostrożnie wyjąć z patelni do stojaków chłodzących (przechowywać babeczki na dnie i stożki odwrócone); całkowicie schłodzić.
Usuń papierowe wkładki z babeczek.
Umieść babeczki na blasze z ciastkami; zamrozić do ostygnięcia.
Obficie mróz babeczki z lukrem waniliowym (po przekręceniu z prawej strony do góry, babeczki mogą stać się ciężkie, więc ostrożnie mróz). Udekorować posypką.