Gulasz wołowy Hunt ' s® Slow Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 47g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, ziemniaki, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spryskać wewnątrz 3 1/2-quart lub większej powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Cebulę ułożyć równomiernie na dnie wolnej kuchenki. Wierzch warstwami marchwi, selera, ziemniaków i mięsa; posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)