Hungry Girl-Thursday Newsletter może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 678 kalorii, 81g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać tuńczyk nadziewane pomidory, cebula, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Hungry Girl Ww Guacamole - 1 Pkt!, Hungry Girl ' s English muffin Hawaiian Pizza, oraz Hungry GIRL ' s Salmon & Cucumber Bagel Bites.
Instrukcje
1
Woohoo! Opakowanie ryb bayou1 / 2 przepisu (1 filet z sezonowaną fasolą) : 270 kalorii, 2 g tłuszczu całkowitego (<0,5 g tłuszczu sat), 592mg sodu, 32,5 g węglowodanów, 9,5 g błonnika, 8G cukrów, 31g białka -- punkty
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Dwa 4-oz. surowe filety z flądry
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Flądry
5
Opcjonalnie: ostry sos
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
6
W misce umieścić fasolę, paprykę, cebulę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dobrze wymieszać i ustawić aside.In mała miska, połączyć koncentrat pomidorowy z 1/4 łyżeczki. Przyprawa Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać czosnek, tymianek, sól i czarny pieprz i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
9
Przełożyć przyprawioną pastę pomidorową do mieszanki fasolowo-warzywnej i wymieszać do okrycia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
10
Połóż duży kawałek folii o dużej wytrzymałości na blasze do pieczenia i spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu. Miarka przyprawione mieszanki bean-veggie do środka folii, i rozłożyć go trochę. Równomiernie posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. Cajun przyprawa po obu stronach każdego filetu, i położyć filety obok siebie na górze mieszanki fasoli warzywko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Na całość nałożyć kolejny duży kawałek folii. Złożyć razem i uszczelnić wszystkie cztery krawędzie dwóch kawałków folii, tworząc dobrze uszczelnione opakowanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
12
Piec w piekarniku przez 20 minut, lub aż filety są gotowane przez i warzywa są miękkie.