Hummus Z Ciecierzycy
Kiełkujący Hummus z ciecierzycy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. 186 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka soku z cytryny, czosnek, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hummus z soczewicy (bez ziarna, bez glutenu, luki), Kiełkująca ciecierzyca Socca z ziołami z sałatką ziołową i jogurtem, oraz Marokański Hummus Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciecierzycę, tahini, sok z cytryny i czosnek w misce robota kuchennego. Puls aż do dobrze przetworzonego.
Przez rurkę zasilającą, mżawka w oliwie z oliwek podczas pracy robota kuchennego.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.