Hummus Surowy

Hummus Surowy
Przepis surowy Hummus jest gotowy w około 17 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 510 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Mieszanka soli morskiej, czosnek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Raw Power Bowls, Brownies Z Surowych Nasion Konopi, oraz Jak zrobić Ultra gładki Domowy Hummus ... czyli Hummus marzeń) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Odcedzić i odstawić na 2 do 3 dni, aż kiełki fasoli będą miały około 1/2 cala długości. Fasolę opłukać raz lub dwa razy dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wyjąć z ognia i odstawić na 1 minutę.
5
Umieść kiełkującą fasolę w gorącej wodzie i odstaw na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Drenaż. Jeśli nie zrobisz tego kroku, hummus będzie okropny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
7
Umieść kiełkującą fasolę w pojemniku dużego robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodaj tahini, sól morska, sok z cytryny i czosnek. Proces do uzyskania gładkości, w razie potrzeby dodając wodę. Mieszanie trwa od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
TahiniTahini
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Odstawić do malaksera na 5 minut, aby fasola wchłonęła jak najwięcej wody. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej wody i ponownie zmiksuj. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby. Łyżkę do naczynia i udekorować papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W17 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn