Hummus Imbirowo-Czosnkowy
Hummus imbirowo-czosnkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 95 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać unseasoned ocet ryżowy, długi kawałek imbiru, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hummus ogórek gryzie z marynowanym imbirem, Cytrynowo-Kokosowa Komosa Ryżowa Z Hummusem Imbirowym, oraz Hummus Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając włączania / wyłączania, mielenie czosnku i imbiru w procesorze.
Dodaj fasolę, reserved Bean liquid, masło nerkowca, ocet ryżowy, sos sojowy, sos chili-czosnek, i anyż zmielony gwiazda. Przetworzyć mieszaninę na Gruboziarnisty przecier.
Dodaj kolendrę i zieloną cebulę; proces połączyć.
Przełożyć do miski; w razie potrzeby udekorować anyżem w całości.
* Dostępne w sekcji Asian foods wielu supermarketów i na rynkach azjatyckich.