Huguenot Torte
Huguenot Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, dodatkowe orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Huguenot Torte, Tort Dyniowy, oraz Enchilada Torte.
Instrukcje
Jajka ubić w dużej misce z dużą prędkością miksera elektrycznego przez 8 minut. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę i sól połączyć w małej misce do mieszania; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, ubijając do gładkości. Wymieszaj sok z cytryny, wanilię, jabłko i 1 szklankę orzechów pekan.
Wlać ciasto do lekko nasmarowanej 13 - x 9-x 2-calowej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 35 minut. (Torte powstanie, a potem upadnie.)
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Pokroić w 3-calowe kwadraty.
Przełożyć na pojedyncze talerze; podawać z bitą śmietaną i dodatkowymi posiekanymi orzechami pekan.