Przepis Huevos Rancheros z Puree z czarnej fasoli jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten poranny posiłek ma 620 kalorii, 31g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jalapeno, krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarna Fasola Huevos Rancheros, Huevos Rancheros Z Sosem Z Czarnej Fasoli Chipotle I Salsą Z Awokado, oraz Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną salsą z cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Do salsy: w małej misce wymieszać razem, pomidory, cebula, jalapeno, czosnek, sok, oliwa z oliwek, ostry sos, i kolendra. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W przypadku Puree z czarnej fasoli: w przetwórni spożywczej zmiksuj wszystkie składniki, aż będą gładkie.
4
Do montażu: tortille stos na desce do krojenia. Używając spodu ramekina jako przewodnika, Wytnij 8 kółek z tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Rozłóż puree z fasoli równomiernie na 1 stronie każdej rundy tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
W każdym ramekinie umieścić okrągły, fasolowy bok do góry. Rozbij 2 jajka w każdym z 4 ramekinów, a następnie 1/4 szklanki salsy i 1 łyżkę stołową każdego z Cheddar i jack. Przykryć kolejną tortillą, strona fasoli w dół. Nie zakleszczaj potraw zbyt dużą ilością. Jaja rozszerzają się podczas gotowania i przelewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Zęby Przyrodzenia
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Blaty każdej tortilli posmarować masłem i piec na blasze przez 35 minut. Top z pozostałym serem podczas ostatnich 10 minut gotowania. Ser powinien być stopiony i złoty na wierzchu. Podawać, top z kwaśną śmietaną i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.