Huevos Rancheros
Huevos Rancheros może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $2.29 za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 816 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, fasolę, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille kukurydziane smażyć na 1 calu gorącego oleju, aż będą chrupiące. Odstawić na papierowe ręczniki, aby odsączyć nadmiar oleju. Rozgrzać czarną fasolę w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj pomidory, cebulę, kolendrę oraz sól i pieprz do rondla. Zmniejsz sos na średnim ogniu, aż smaki się połączą i składniki się połączą. Na patelni smażyć jajka na sucho lub na twardo.
Do montażu: talerz tortille kukurydziane. Wierzch z czarną fasolą.
Jajka ułożyć na czarnej fasoli.
Dodać sos rancheros na wierzch jajka.
Dekoruj wierzch awokado, gałązką kolendry i stroną kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."