Huaraches
Huaraches może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 831 kalorii, 51g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chili polewa wieprzowa, proszek do pieczenia, tomatillo salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Nopales Huaraches, Dziś Kolacja: Huarache Z Czarną Fasolą I Rzodkiewką, oraz Country Boys 'Chorizo Huaraches from' New York à la Cart.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i bulion, aż ciasto dobrze się ułoży, dodając trochę wody w razie potrzeby.
Ciasto podzielić na 4 równe porcje. Uformuj każdą porcję w 6-calowy kłodę na arkuszu woskowanego papieru. Pat każdy dziennik do 1/8-cala grubości owalu, o 4 przez 8 cali. (W przypadku ukształtowania z przodu, układaj z woskowanym papierem, owiń hermetycznie i przechowuj w lodówce do 2 godzin.)
Umieść patelnię lub 2 patelnie (od 10 do 12 cali.) na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, Odwróć masę na patelnię i Odklej papier. Gotować, aż dno masy będzie jasnobrązowe, o 3 protokół. Użyj szerokiej szpatułki, aby obrócić huaraches.
Rozłóż około 1/4 fasoli na każdym huarache. Fasolę przykryć 1/4 polewy z kurczaka. Gotować, aż DNA huarache są lekko rumiane, 2 do 3 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś na talerze.
Top huaraches równo z rozdrobnioną kapustą, salsą, serem, kwaśną śmietaną, solą i pieprzem do smaku.