Hot Cross Buns
Gorące bułeczki krzyżowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cukiernicy ' cukier, mielone ziele angielskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hot cross buns, Hot Cross Buns! Hot Cross Buns, oraz Hot Cross Buns dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodać mleko, cukier, skracanie, jajka, sól, cynamon, ziele angielskie i 3 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać z porzeczkami i wystarczającą ilością pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Przykryć i odstawić na 10 minut. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj do 1/2 cala. grubość.
Pokrój mąką 2-1 / 2-in. krajalnica do biszkoptów.
Miejsce 2 w. na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu do ostygnięcia.
Do lukru, połączyć cukier, wanilię i tyle mleka, aby uzyskać konsystencję rurki. Rura krzyż na górze każdej bułki.