Hot Cocoa Bar
Hot Cocoa Bar może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 410 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz fasolę waniliową, mleko, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao, Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, oraz Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Paluszki cynamonu, kandyzowana skórka pomarańczowa, karmel, bita śmietana, mleko migdałowe, pianki, czekolada miętowa, Ogolona czekolada, Nutella, mięta pieprzowa, krystalizowany imbir i pieprz chipotle w proszku
Cukier cukierniczy, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i sól ubić w rondlu (jeden z dziobkiem, jeśli go masz). Upewnij się, aby wymieszać go naprawdę dobrze.
Wlej mleko powoli, nie chcesz żadnych grudek.
Dodać nasiona wanilii i pod.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do lekkiego dusić. Gotować, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Usunąć waniliową fasolkę i wymieszać z mleczną czekoladą, aż się rozpuści. Utrzymuj ciepło do podania.
Cocoa Bar Setup: zorganizować lub wyświetlić wszystkie różne smaki goście będą cieszyć. Jeśli wiesz, że Twoi goście będą chcieli spróbować wielu kombinacji, mieć dostępne filiżanki espresso, aby gorące kakao trwało dłużej, a gość nie poczuje się tak źle próbując wielu filiżanek.