Hot Chorizo Cream Cheese Dip-a inspired by my little brother
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Hot Chorizo Cream Cheese Dip-zainspirowany przez mojego młodszego brata może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka chorizo wieprzowego, olej roślinny, Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona przyniesiona przez Białą parę ryżową. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Spróbuj Hot Chorizo Cream Cheese Dip-dedykowany mojemu młodszemu bratu, Gorący Dip chorizo i ser, oraz Gorący Dip Krabowo-serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej (w razie potrzeby).
Wyjąć chorizo z obudowy i rozbić na patelni. Gotować przez około 1 minutę, aż do uwolnienia tłuszczu.
Dodaj mieloną cebulę i paprykę chili. Delikatnie wymieszać i gotować przez około 5 minut lub aż chorizo i cebula są gotowane.
Dodać majonez, serek śmietankowy i świeżo starty parmezan. Kontynuuj gotowanie, aż cały ser topi się i dobrze wymieszać z chorizo.
Jeśli jest nadmiar tłuszczu, nasiąknij papierowymi ręcznikami (ale możesz zostawić nadmiar tłuszczu w razie potrzeby, ponieważ tłuszcz jest tym, co czyni go dobrym!). Top ze świeżą posiekaną kolendrą lub gałązkami kolendry.
Podawać z chrupiącymi chipsami tortilla. I dodaj zimne piwo, aby zakończyć posiłek!