Hot Chipped Beef Dip
Hot Chipped Beef Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 250 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką krem, orzechy pekan, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Chipsowany Dip wołowo-cebulowy, oraz Chipped Beef on Toast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Dodaj białe wino i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Wymieszać śmietanę, majonez, Serek, i suszona wołowina na patelni. Mieszaj nieprzerwanie, aż wszystkie składniki stopią się razem.
Wlać mieszaninę do 8 calowego naczynia do pieczenia i top z orzechów pekan.
Piec przez 15 do 20 minut.