Hot Chipped Beef Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 250 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką krem, orzechy pekan, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Chipsowany Dip wołowo-cebulowy, oraz Chipped Beef on Toast dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj białe wino i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Białe
4
Wymieszać śmietanę, majonez, Serek, i suszona wołowina na patelni. Mieszaj nieprzerwanie, aż wszystkie składniki stopią się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Suszona Wołowina
Majonez
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wlać mieszaninę do 8 calowego naczynia do pieczenia i top z orzechów pekan.