Hot Chipped Beef Dip

Hot Chipped Beef Dip
Hot Chipped Beef Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 250 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką krem, orzechy pekan, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Chipsowany Dip wołowo-cebulowy, oraz Chipped Beef on Toast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj białe wino i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
4
Wymieszać śmietanę, majonez, Serek, i suszona wołowina na patelni. Mieszaj nieprzerwanie, aż wszystkie składniki stopią się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać mieszaninę do 8 calowego naczynia do pieczenia i top z orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn