Hot Buttered Rum Mix
Hot Buttered Rum Mix to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 15 porcjami. Ten napój ma 472 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 153 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru cukierników, lody vanillan, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Mix & Match Veggie Quesadillas, oraz Domowa Mieszanka Przypraw Sazon.
Instrukcje
W dużej misce śmietany masło i cukry razem, aż będzie gładka.
Dodajemy zmiękczone lody i mieszamy do uzyskania kremowej konsystencji.
Przenieś to do pojemnika zamrażarki z ciasno dopasowaną pokrywą.
Umieść w zamrażarce na okres do 1 miesiąca.
Umieścić sterty 2 łyżki zamrożonej mieszanki w szklance typu highball lub kubek kawy.
Dodaj 1 do 2 łyżek ciemnego rumu.
Zalać mieszankę 6 uncji wrzącej wody i mieszać, aż mieszanina się stopi.
Top posypać cynamonem lub gałką muszkatołową i podawać dalej!