Hot Artichoke Dip

Hot Artichoke Dip
Hot Karczoch Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać karczoch serca, czosnek, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać składniki aż do wymieszania.
3
Rozłóż na dnie 9-calowego talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 20 do 25 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn