Hot-and-Spicy Asian-Rubbed Chicken

Hot-and-Spicy Asian-Rubbed Chicken
Gorący i pikantny Azjatycki kurczak wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 92 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, czosnek w proszku, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Szałwia-przetarty Kurczak z pikantną brzoskwiniową glazurą, oraz Pikantne Chińskie pięciopalczaste skrzydełka z kurczaka z kremowym sosem do zanurzania kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce. Rub kurczaka mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn