Hot And Sour Soup (betty Foo; restauracja Hunan)

Hot And Sour Soup (betty Foo; restauracja Hunan)
Hot and Sour Soup (betty Foo; restauracja Hunan) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 54g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.39 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wieprzowinę, olej sezamowy, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Hot and Sour Soup (Betty Foo; restauracja Hunan), Zupa gorąco-kwaśna, oraz Placek z kwaśną śmietaną i jagodami w stylu restauracji.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepędy bambusa, julienned (konserwowane lub świeże)pędy bambusa, julienned (konserwowane lub świeże)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz cayenne, mielonypieprz cayenne, mielony1Średnia żółta cebula, posiekanarosół z kurczaka (Zobacz komentarze do wersji wegetariańskiej)rosół z kurczaka (Zobacz komentarze do wersji wegetariańskiej)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy2jajka lekko ubitejajka lekko ubite0Batoniki toffi Heathczosnek w proszku (Zobacz komentarze)czosnek w proszku (Zobacz komentarze)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapiernik drobno posiekanypiernik drobno posiekany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzyby suszone (grzyby suszone ("wood ears "lub"Tree ears")1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewieprzowina, drobno julienned (patrz komentarze dla wegetariańskiej alternatywy)wieprzowina, drobno julienned (patrz komentarze dla wegetariańskiej alternatywy)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszalotki, drobno posiekaneszalotki, drobno posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej sezamowy (opcjonalnie, preferowany z prażonych nasion sezamu)olej sezamowy (opcjonalnie, preferowany z prażonych nasion sezamu)1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sos sojowy (Zobacz komentarze)sos sojowy (Zobacz komentarze)1Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.firmowe tofu, julienned (zwykle będzie to 1 blok lub ciasto z tofu)firmowe tofu, julienned (zwykle będzie to 1 blok lub ciasto z tofu)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet biały destylowanyocet biały destylowany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreobiały pieprz, mielonybiały pieprz, mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone pąki lilii (lilie dzienne)suszone pąki lilii (lilie dzienne)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia40
Magazyn