Horchata
Horchata może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 4 porcje z 245 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Za 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Wystarczy mieszanka ciepłej wody, mleka, ryżu i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 6 godzin i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 36%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Horchata, Horchata, oraz Horchata.
Instrukcje
W blenderze połącz ryż i ciepłą wodę. Mieszaj przez 1 do 2 minut, aż ryż się rozpadnie, ale nie utworzy proszku.
Odstaw mieszankę ryżową do lodówki na 6 godzin lub do nocy.
Odcedź mieszankę ryżową do pojemnika przez sito o drobnych oczkach lub kilka warstw gazy, aby usunąć cząstki stałe ryżu.
Wlej wodę ryżową do blendera i dodaj mleko, ekstrakty waniliowe i migdałowe, cynamon i cukier. Mieszaj przez 1 minutę, aż dobrze się połączą i będą gładkie.
Podawaj horchatę na lodzie z laskami cynamonu jako mieszadła.