Hominy Taco Chili
Przepis Hominy Taco Chili można zrobić w około 45 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 10 i kosztuje $1.22 za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 360 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką hominy, fasolę pinto, mielony kminek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hominy Chili z fasolą, Białe Chili z Hominy, oraz Hominy Chili z fasolą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj kolejne 11 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
W razie potrzeby podawaj połowę chili z chipsami kukurydzianymi. Zamroź Pozostałe chili w pojemniku do zamrażania do 3 miesięcy.
Aby użyć mrożonego chili: rozmrozić w lodówce.
Przełóż do dużego rondla; podgrzej, w razie potrzeby dodając wodę.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Avinyo Cava Reserva. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe.