Homar i szparagi z sosem maślanym cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj homara i szparagów z sosem maślanym cytrynowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz szparagi, groszek śnieżny, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi W Sosie Maślanym Cytrynowo, Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, oraz Krakingowy Homar Z Wysmarowanym Masłem I Cytryną dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 70 dolarów.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Gwiazda jasna o srebrzystej obręczy. To wino pochodzi z winogron uprawianych w klimacie zorientowanym na południe i południowy zachód, położonym w największym Grand Cru Chablis, Les Clos. Oferuje bardzo dojrzały nos żółtych mięsistych owoców pestkowych, zwłaszcza brzoskwiń, z nutą moreli. Jest to złożone wino z hojnością i dużą ilością dojrzałych owoców, dobrym odczuciem w ustach i wspaniałym wykończeniem.